Op 12 maart vanaf 10.00 uur gaan de vrijwilligers samen met de LIONS ADVERSA ENSCHEDE aan de slag. Met bijdragen van het ORANJEFONDS en JIJ MAAKT DE BUURT wordt een insectenhotel gerealiseerd en in samenwerking met de MINIBIEB Bergvennenhoek een MINIBIEB voor de Bijenhoek.

Verschillende werkzaamheden worden aangepakt. Er komt nieuwe beplanting met fleurige struiken in de border naast de afscheiding met de boerderij. De MINIBIEB wordt in elkaar gezet, er wordt de laatste hand gelegd aan het insectenhotel. De krukjes en stoelen worden schoongemaakt en voor de gezelligheid komt Ruud Souverijn muziek maken. Wethouder Arjan Kampman heeft voortdurend het belang van de BIJENHOEK onderstreept en zal daarom ook aanwezig zijn.

U bent 12 maart van harte welkom om u te informeren over biologisch tuinieren en over samen een ontmoetingsplaats op te bouwen voor alle bewoners.