Wat een mooie ochtend en wat zijn er veel vrijwilligers aan het werk om van de Bijenhoek een nog mooiere “buurttuin” te maken. Trots dat ik hier ook mijn steentje aan kan bijdragen met een mooie nieuwe minibieb. Bedankt Lionsclub Adversa Enschede voor het in elkaar zetten van de minibieb. Voordat minibieb de Bijenhoek 🐝 officieel in gebruik kan worden genomen zal Huub Filart deze nog voorzien van een geweldige schildering passende bij het thema van de Bijenhoek. Voor nu dus even een foto van het resultaat tot nu toe. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte van het eindresultaat.
Ook heb ik veel nieuwe mensen gesproken die enthousiast waren over mijn minibieb. Van wethouder tot radiomaker en van netwerkcoach tot eigenaar van de kinderboerderij. Deze geïnteresseerde contacten ga ik zeker gebruiken voor nieuwe projectjes 😀.