Vanmorgen mochten we twee bewoners in de Bijenhoek ontmoeten die in Helmerhoeknieuws gelezen hadden over de beregeningsinstallatie. De installatie is ingegraven en de tappunten zijn gereed om te gebruiken. Inmiddels gaat het werk door, er zijn vele m3 houtsnippers op de tuin gebracht en de strook grond bij de heg is hersteld en gefreesd (zie foto). De planten worden de komende weken besteld en er komt een fleurige border. Ook de bessenhoek en de mini boomgaard zijn van houtsnippers voorzien. Deze week is er kalk gestrooid (zie foto) en vanaf maandag wordt de groentetuin aangeharkt en worden er paden aangelegd. De vrijwilligers zijn in het tuinbeheer al weer een stap verder dan in 2021. Er is een zaai- en plantplanning en er zijn werktekeningen voor een nieuw insectenhotel. Bij droog weer zijn de vrijwilligers op maandagmorgen en donderdagmorgen in de tuin. U bent van harte welkom om binnen te stappen.