MAANDAGAVOND 30 AUGUSTUS BENT U VAN HARTE WELKOM

Elkaar ontmoeten, even rondkijken en met groenten of bloemen naar huis, dat kan op de BIJENHOEK van 18.30 – 20.00 uur

Voordat ik vrijwilliger werd, hadden we nog nooit COURGETTE of POMPOEN gegeten. Nu eten we COURGETTE- en POMPOENSOEP en eten het gewokt, gebakken of gegrild. De POMPOENSOEP laat zich ook goed invriezen. Op de Bijenhoek kunnen we u maandag daarover meer vertellen.
Er is zoveel meer, sla, palmkool, snijbiet en wortels en ook de BLOEMEN staan er prachtig bij.

Veel bewoners hebben dit jaar de BIJENHOEK gesteund door belangstelling te tonen, door hun waardering en door het werk van de vrijwilligers met hun aankopen te steunen. In deze coronatijd heeft de Bijenhoek mede steun ondervonden.

U BENT OOK MAANDAGAVOND WEER VAN HARTE WELKOM

LET OP:
Vanaf donderdag 2 september is de verkoop alleen nog op de DONDERDAGAVOND