Gelukkig een zonnige en droge dag, er kon gemaaid worden.

Met een spoor van gemaaid gras achter zich latend, zorgde Albert ervoor dat het gras er bij ligt als een biljartlaken. Er was door de dagelijkse regen een beetje geduld nodig, maar gelukkig vandaag was het zover. Al weer een week geleden was er een inspirerende workshop van Leon. De bewoners die meedoen aan het compactmoestuinieren hebben veel kennis opgedaan over alles wat met zaaien en planten van doen heeft. De hele week was er volop bedrijvigheid in de Bijenhoek. De bloemenhoek is onherkenbaar veranderd. Veel nieuwe en interessante planten, de moeite waard om te kijken. Door de kou moest de groentetuin even een aanloop nemen. Inmiddels is bijna de helft geplant of ingezaaid. Er zijn maar liefst 16m2 houtsnippers aangebracht en het kruidentuintje begint zijn vorm te krijgen. De plukbloemenhoek is ingezaaid en de bessen in de bessenhoek dragen al vrucht ook al is dit het eerste jaar.