De vrijwilligers wilden graag alles wat aan vernieuwing toe was ook daadwerkelijk vernieuwen. Daarnaast wilden ze graag coronaproof zijn, zodat het geen probleem is om anderhalve meter afstand te houden. Een andere wens was om over te gaan op biologisch tuinieren door alleen nog, zoals dat genoemd wordt van organische meststoffen gebruik te maken.

Dat is gelukt, inmiddels is, er mede door de adviseurs, een bron van kennis in de Bijenhoek. Alles kon gerealiseerd worden doordat de Bijenhoek van verschillende kanten geholpen is. Dat waren organisaties, bedrijven en ook niet te vergeten bewoners die een bijdrage geleverd hebben. Dankzij hen en de vrijwilligers is het mogelijk geworden dat we kunnen zeggen “De Bijenhoek laat de wijk bloeien.” Voor komende donderdag wordt er al een plantjesruilavond georganiseerd en zaterdagochtend is de Bijenhoek een trefpunt voor een fietstocht (zie elders de berichten daarover). Laat de zon maar schijnen, de Bijenhoek is er klaar voor.