Doordat één van de vrijwilligers zo alert was Nijmeijer containerverhuur aan te spreken over een container tuinaarde, kon vanmorgen een volle container gebracht worden. Nijmeijer containerverhuur staat zeer positief tegen over het werk van de vrijwilligers in de Bijenhoek, vandaar dat hij er graag mee instemde om de tuinaarde als een sponsorbijdrage aan de Bijenhoek te zien. Vanzelfsprekend hartelijk dank daarvoor.
De Twentse Energie Groep is vanmiddag met de werkzaamheden voor een nieuwe zonnepaneelinstallatie begonnen. De zonnepanelen zijn van het vleermuishotel verwijderd en zeer binnenkort komen er drie zonnepanelen op het dak van de tuinberging. Ook met deze bijzondere sponsoring zijn de vrijwilligers zeer in hun nopjes. Daardoor is de tuin sproeien of even koffie zetten geen enkel probleem meer. Verschillende bewoners hebben even een kijkje in de tuin genomen. Kortom al met al een gezellige dag bij dit vriendelijke voorjaarsweer.