De eerste foto’s laten zien dat de vrijwilliger Henny zich inzet om de kweekbakken in elkaar te zetten. Maar liefst 96 douglasplanken zijn verwerkt tot prachtige kweekbakken. Daarna de foto’s van het inrichten van de zitjes, de tafels waren al geplaatst, nu nog de afwerking. Met ‘t Helmgras heeft de Bijenhoek een goede samenwerking. ‘t Helmgras levert al een bijdrage doordat de vrijwilligers van de Bijenhoek de honing van ‘t Helmgras verkopen, nu hebben ze de helpende hand toegestoken door het frezen van de groentetuin en van de nieuw te richten wilde bloementuin. Dit alles is mogelijk gemaakt door een subsidie van het programma “Vitale en gezonde samenleving” van de provincie Overijssel en een subsidie van “het Buurtfonds” van de Postcodeloterij. Een grote wens van de vrijwilligers is nog de vervanging van de door de storm verwoeste kweekkas, ze hebben aangeboden om naar hun mogelijkheid een eigen bijdrage te leveren. De Bijenhoek laat de wijk bloeien, doordat de vrijwilligers de Bijenhoek laten bloeien.