Wat nu nog fictie is wordt binnenkort realiteit in de Bijenhoek, een voorziening voor duurzame energie

De vrijwilligers van de Bijenhoek hebben vaak gesproken over zonnepanelen op de nieuwe berging voor een goede stroomvoorziening in de Bijenhoek. Op de foto kun je door een beetje knippen en plakken zien hoe het zou kunnen worden. Daar hoeft het niet bij te blijven, de vrijwilligers van de Bijenhoek zijn zeer verheugd dat de Twentse Energie Groep uit Enschede de sponsoring van een zonnepaneelinstallatie op zich wil nemen. De Bijenhoek krijgt daardoor de beschikking over duurzame energie. Dat past naadloos in de doelstelling van de Bijenhoek en sluit volledig aan bij de missie de Twentse Energie Groep. Helmerhoeknieuws houdt u op de hoogte van de vorderingen. De verwachting is dat de nieuwe installatie voor het begin van het nieuwe seizoen in gebruik kan worden genomen.

© helmerhoeknieuws