Donderdagavond op de Bijenhoekavond was er door de vrijwilligers voor alles gezorgd. De vrijwilligers Wim, Efrim en Klaas hadden vooraf de groentetuin helemaal in orde gemaakt. Wilmie en Henny hadden al het mogelijke gedaan om de plukbloementuin er op zijn mooist bij te hebben staan.
De muzikanten Aicha, Ben, Daan en Marcel hadden een hele avond gerepeteerd. Piet, een inwoner met kennis van zaken stelde een hoeveelheid kamerplanten ter beschikking. En nog eens twee vrijwilligers Petra en Anneke wisten wel raad met het bakken van courgette’s hetgeen door bezoekers zeer op prijs werd gesteld.
De buren Albert en Henny stelden opnieuw elektriciteit ter beschikking. Kortom Noaberschap alom en een goedbezochte avond. Voor en door bewoners werd helemaal waargemaakt. Alles was ingericht zodat iedereen voldoende afstand kon houden en dat gebeurde ook.
Tenslotte was de kraam met groente, bloemen en honing helemaal uitverkocht, waardoor de Bijenhoek zich steeds meer kan ontwikkelen tot een ontmoetingsplaats voor alle inwoners. Dank, dank, dank.
Belangstelling voor de Bijenhoek, u kunt mailen naar helmerhoeknieuws@gmail.com