Nog voordat de avond officieel begon werd de Bijenhoek al opgeluisterd met leuke bijenliedjes. Daarna werd er gewandeld, eerst langs de groentehoek, waarbij Paul liet zien dat de planten mooie bloemen hebben en dat de bijen daar hun eten vandaan halen. Daarna nog een wandeling door de paadjes van de bloemenhoek. De kinderen beleefden er veel plezier aan. Daarna was het de beurt aan Linda, die op een zeer innemende wijze een verhaaltje voorlas over het bijenleven. De kinderen bleven gespannen luisteren en ze reageerden op wat Linda vertelde. Mooi om te zien. Daarna kregen de kinderen van Wilmie een bloem uit de bloemenhoek, ze kregen een kleurplaat mee, die toont hoe de bijen de honing van de bloemen naar het “bijenhuis” brengen. Nog even een klein pakje kleurpotloden mee en een kleine versnapering en de kinderen gingen tevreden huiswaarts. Foto’s: Tamara Smit , Marije de Gier en Marije Schipper.