Wim Boers

Daar staan de verhoogde bakken die dit jaar zouden worden ingezaaid door een aantal deelnemende bewoners, maar dat ging door het Corona virus niet door, toch zijn ze ingezaaid maar de deelnemers kunnen helaas nu niet komen kijken.. 🙁 . Om een beetje een idee te geven van hoe zo’n bak er nu uit ziet, heb ik deze bak genomen, deze bak draagt de naam Saskia K.

Iedere bak heeft de voornaam van de deelnemer, maar in dit geval zijn er twee met dezelfde voornaam en daarom is dit de bak van onze geliefde wijkbewoonster Saskia K. Wat staat er inmiddels al in deze bak?
Op foto 1 zie je de bak van bovenaf en op foto 2 meer van de zijkant.
Op foto drie zie je de uien staan en op foto 4 de radijsjes.
Foto 5 toont bosui en foto 6 sjalotjes.
Op foto 7 gele bietjes en op foto 8 staat iets onbekends en dat is Nieuw-Zeelandse spinazie.
Tot slot foto 9 laat zien dat de bloemetjes die langs de rand gezaaid zijn, ook tevoorschijn komen.

Naast dit alles zijn er nog 2 vakjes vrij, hierin komen de slabonen te staan, die worden vanaf half mei gezet. Tot zover even een overzicht, uiteraard komt alles wat in een bak staat uiteindelijk toe aan degene wiens naam op de bak staat 😉 .