Zo langzamerhand ben je gewend dat er van de werkzaamheden in De Bijenhoek geregeld foto’s op Helmerhoeknieuws verschijnen. Er wordt vooral in de ochtend gewerkt, vandaag onder toeziend oog van adviseur Harm Katerberg.
Henny en Jenne hadden de benodigde spullen bij elkaar gekregen, mede door een donatie. Er moest alleen nog een keuze worden gemaakt: Wordt het de grondboor of gaat de waterslang de grond in? Het werd de waterslang, want dat was een fluitje van een cent en de palen konden op de juiste hoogte worden geplaatst. Het doek werd daarna gespannen, maar het was de heren vrijwilligers nog niet helemaal naar de zin. In eerste instantie was aan een touw in de nok gedacht, maar uiteindelijk werd er voor een stang gekozen.
Hoe het zal gaan met de toekomstige wekelijkse openstelling van de Bijenhoek hangt af van de ontwikkelingen van het Corona-tijdperk. Maar de vrijwilligers zijn druk bezig om de Bijenhoek daarvoor in gereedheid te brengen. Een bezoekje om te kijken hoe alles er bij ligt of een praatje maken met wijkbewoners willen we, net als vorig jaar, maar al te graag. Dat leuke evenement dat we graag willen? Later in het jaar???
De Bijenhoek is voorlopig gesloten voor bezoekers.
Maar kom langs, net als alle andere voorbijgangers, en kijk over de heg! Er is genoeg te zien en we maken graag een praatje over de heg.