Efrim en Klaas zijn vanmorgen druk aan de slag geweest. Het was een beetje fris, ook voor mij leuk om mee te doen. Er is veel werk verzet, de mesthoop is klaar om weer pompoenen te kunnen kweken.
Twee bakken moesten nog gevuld worden, dat is ook klaar. En in de hoek zijn alle planten en bomen geplant die her en der verspreid stonden, bijvoorbeeld een kiwi, abrikoos, een vijgenboom en een peer.
De grond wordt nog egaal gemaakt, graszaad erin en rondom de bomen wordt ruimte gemaakt, zodat de bomen voldoende water kunnen krijgen, hopelijk regent het genoeg en anders hebben we nog de waterpomp op zonne-energie aangedreven. Hebt u ook weleens een paar uurtjes over en vindt het leuk om met anderen van de Bijenhoek iets moois temaken, ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het een prima tijdsbesteding is. Vanmorgen konden we de eerste bloesem aan de nog kleine boompjes al zien.
Wilt u meer informatie, stuur dan even een persoonlijk bericht of een email naar helmerhoeknieuws@gmail.com