Vanmorgen viel er nog een vleugje sneeuw, de Bijenhoek lag er beeldschoon bij. De wekker zetten om op te kunnen staan was een genoegen. Sjors Meuleman een enthousiaste hovenier had aangeboden de bloementuin wel te willen bewerken en de Bijenhoek lag er gezellig bij, de sneeuw, bijna nostalgie. Met dankbaarheid is zijn hulp aanvaard, voor vrijwilligers is de bloementuin te groot en ook te zwaar om om te spitten.

Ook Leon Haghuis, de inspirator van de Bijenhoek, kwam nog even langs. Sjors en Leon begrepen elkaar snel, vaklui onder elkaar. Met de graafmachine is de bloementuin nu zo bewerkt dat met een klein beetje aanharken het planten kan beginnen.

De foto’s geven een mooi beeld van de werkzaamheden. Alle dank aan Sjors Meuleman. Wil je zijn website bezoeken het adres is http://www.meulemanhoveniers.nl