Op een vraag van Helmerhoeknieuws heeft Erwin Hondebrink laten zien wat een fotograaf met zijn camera ziet, waar het menselijk oog veel moeite voor moet doen. Aanstaande donderdagavond van 18.30 – 19.30 is de Bijenhoek weer open. Er is veel te zien en te doen, Koert Pouw, de immer goedlachse imker is aanwezig met veel kennis van het bijenleven, daarnaast neemt hij honing en andere bijenprodukten mee, zoals zalf en tinctuur.

Daarnaast komt Rosa Maric op de Bijenhoek. Haar grote hobby is jam maken. Allerlei vruchten worden door haar gebruikt om heerlijke jam te maken. Bramen, frambozen en bijvoorbeeld blauwe bessen. De jam bevat 75 % vruchten en is niet gezoet met suiker, maar met stevia. Veel mensen kennen en gebruiken inmiddels deze zoetstof. De voorraad jam van Rosa is beperkt, wil je een pot jam kopen, dat kan.

De Bijenhoek is ook een gezellig dorpsplein, even rondlopen of een praatje maken bij één van de tafels. Zou je het leuk vinden om zo af en toe een handje te helpen. Ook dat kun je laten weten. O ja, de weersverwachtingen zijn prima.